Iazko esperientzia ona ikusita berbalagunok sukaldean murgiltzea erabaki dugu ostera ere Gorka Tubilla sukaldariaren laguntzaz. Oraingoan, aldiz, postrea edo azken-buruko tailerra burutuko dugu gure azukre dosia bikoiztu guran. Lehen euskaltzale gozoak baginen, hurrengo astetik aurrera Santurtziko melengenak izango gara ikasiko dugunari esker.
Ikastaroa martxoaren 12an (ostirala) egingo dugu 19:00etatik aurrera Mamarigako Kultur Etxean. 12 lagunentzako tokia besterik ez da egongo eta 3na euro jarriko dugu materiala ordaintzeko. Izena emateko azken eguna (email bat bidali) maiatzaren 11 izango da, hortaz, ibili bizkor tokirik gabe geratu nahi ez baduzu eta ekin gauzak euskaraz egiteari!!! Hauxe da menua:
*Txokolate babarroisea eta Jogurt babarroisea
*Gazta tarta
Ikastaroa martxoaren 12an (ostirala) egingo dugu 19:00etatik aurrera Mamarigako Kultur Etxean. 12 lagunentzako tokia besterik ez da egongo eta 3na euro jarriko dugu materiala ordaintzeko. Izena emateko azken eguna (email bat bidali) maiatzaren 11 izango da, hortaz, ibili bizkor tokirik gabe geratu nahi ez baduzu eta ekin gauzak euskaraz egiteari!!! Hauxe da menua:
*Txokolate babarroisea eta Jogurt babarroisea
*Gazta tarta
*Magdalenak (txokolatez eginak eta arruntak)
Ah! Eta argi dagoenez, azken-burukoak prestatu ostean sabelak bapo beteko ditugu. Bai horixe!!!
Ah! Eta argi dagoenez, azken-burukoak prestatu ostean sabelak bapo beteko ditugu. Bai horixe!!!
No comments:
Post a Comment