santurtziko berbalagunok: Sukaldaritza tailerra: Euskal Pintxoak

2009/06/10

Sukaldaritza tailerra: Euskal Pintxoak


Berbalagunok ikasturte honetako azken tailerra egingo dugu ekainaren 19an 19:00etan Mamarigako Kultur Etxean, ez da nolanahikoa izango gainera, sabelak bapo beteko baititugu!! Gorka sukaldariari esker Euskal Pintxoak zelan egin ikasiko dugu giro lasai eta atseginean. Gerora, argi dagoenez, egindakoa jango dugu emaitza zein den ikusteko!! Hona hemen gure menua:

Piparrak: Piparra, oliba eta antxoa.
Patata tortila: Patata, tipula eta arrautza.
Bakailao pintxoa: Bakailao , olioa, berakatza eta perrexila.
Bonito pintxoa: Atuna, tipula, piperra (berdea eta gorria), arrautza egosia eta momentuan egindako maionesa (arrautza, ozpina ,olioa eta gatza).
Perretxikoak plantxan: Perretxikoak, berakatza, piper hautsa, ozpina, perrexila, ardo zuria eta olioa.
Txistorra eta odolesteko hostorea: Txistorra, odolestekoa, hostorea eta bexamela.
Pikilo piperra eta antxoa.
Grillo: Uhaza, tipula eta patata egosia.
Gazta eta irasagarra.
Edariak: Txakolina, Errioxako ardoa, sagardoa, ura eta patxarana.

Izena emateko: AEKtik pasatu, deitu 94 493 80 71 telefonora edo bidali email bat. Eta bapo jan ostean, pentsatu hurrengo egunean 20an bertso poteo (20:00etan) eta afaria (22:00etan Don Jaimen) izango dugula Unai Iturriaga eta Andoni Egañarekin Bai Esanen 3. urteurrena ospatzeko!!

ON EGIN BERBALAGUNEKIN!!

1 comment:

Anonymous said...

Sabelak betetzeko garaia heldu zaigu! Pintxotara!!